Het Kanaal
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Het Kanaal is een biodynamisch kunstenaarscollectief dat zich boven alles bezighoudt met de verbinding tussen de mensen onderling en de mens en de natuur. Binnen dit collectief is een verscheidenheid aan kennis en vaardigheden, waardoor Het Kanaal vele kanten op kan stromen, niet alleen in de muziek, maar ook in de (ver)bouw, verhalen en ecosystemen van deze wondere wereld om ons heen.

De Kanaalscheppers zijn:

Sander Koning

Componist, geluidstechnicus, tekstdichter, multi-instrumentalist

De koning van Het Kanaal is een van de twee scheppers die Het Kanaal hebben laten ontstaan. Hij is een muzikaal kunstenaar die het kanaal vaak enthousiast aanspoort tot meer muziek en meer plezier. De man met connecties, die zich altijd verantwoordelijk voelt en de andere scheppers vol liefde dirigeert.

Wietse de Haan

Audioproducent, liedjesschrijver, drummer, trompettist, verteller

Spotify: Wietse

Wietse is de drummer, de opjager, degene die ritme zoekt, vindt en geeft waarop de andere scheppers hun werk verrichten. Hij is de zoekende wereldbewonderaar, de vertegenwoordiger van de denkende mens en daarmee degene die zich het beste kan verbinden met de mens zelf. Als hij vertelt, luistert iedereen. 

Janneke Hoek

Verhalenverteller, beeldend kunstenaar, illustrator, saxofonist, drummer

https://www.jannekehoek.nl/

Janneke is de speelse schepper, degene die nooit haar kinderlijke nieuwsgierigheid verliest en zich kan laten meeslepen door verhalen in alle mogelijke vormen; in muziek, beeld en liefde voor het landschap. Zij is ook degene die Het Kanaal laat dwalen en tevens terugleidt naar hetzelfde pad, zoals de storm en de stilte.

Sanam Tahmasebi

Vocalist, geluidskunstenaar, trombonist, Moeder Natuur

https://www.instagram.com/sanamika/

Sanam, geboren in Iran, maar van oorsprong een werelddochter, versterkt het gevoel van verbinding met en vervreemding van Moeder Natuur. Zij kan worden gezien als Moeder Natuur zelf, maar ook als de vrouw die met haar stem een directe verbinding met deze Moeder weet te maken, waar de gewone schepper jaren naar zal moeten graven. 

Evert Prummel

Decorbouwer, instrumentbouwer, knutselaar, visionair, multi-instrumentalist

Evert is samen met Sander degene die Het Kanaal uit de aarde heeft geschept. Hij is de man die meteen een schep pakt en begint te graven, die liever doet dan peinst en degene die een steiger bouwt, waardoor de andere scheppers ook hogerop weten te komen. Heb je een plan, dan is Evert de man.

Patrick Hoving

Visueel kunstenaar, verteller, projectleider, scenograaf, reggiseur, gitarist, tubist

Patrick is de stille kracht die iedereen bij elkaar houdt en daarnaast degene die zich kan laten meeslepen door enthousiasme en plezier. Hij creëert ruimte voor de rest om zich te kunnen ontplooien, zoals de aarde stevigheid biedt om op te staan.